Analys

Granska sina webbplatser

Varför betalar det för e-publishers att granska sina webbplatser i gemius Audience-studien? Vilka fördelar kan detta erbjuda till annonsörer som planerar en online-kampanj?

Ett antal indikatorer är användbara för konton mellan utgivare och annonsörer. En av dessa är antalet riktiga användare av en webbplats. Denna indikator, introducerad av Gemius, används i gemiusAudience-undersökningen. På grund av innovativ metodik besöker den faktiskt en viss webbplats, i stället för bara antalet cookies som genereras av unika användare. Att veta antalet riktiga användare av en webbplats är främst för e-publishers och annonsörer som genomför online-kampanjer.

E-publishers öka intäkterna

Online utgivare strävar efter att uppnå den mest fördelaktiga försäljningen för annonsutrymme på sina webbplatser. Gemius-studien hjälper till med detta. Den visar bland annat antalet och sociodemografiska profil för användare av webbplatser, mobila applikationer och ljud- och videospelare. Med dessa data, e-förlag kan inte bara analysera popularitet sina egna webbplatser så utan att jämföra prestanda med konkurrenter och deterministiska gruvan Deras plats på marknaden. Som ett resultat hjälper de publicerade uppgifterna webbutgivare att värdera och sälja annonsutrymme mer lönsamt.

Annonsörer optimerar sina online kampanjkostnader

Annonsörer vill i sin tur genomföra en reklamkampanj på Internet till en diskonteringsränta. Här kan du analysera din webbplats:

metrix.se

seometrics.se

proranker.net